Мина Кайе е моден дизайнер, известен стилист и професионален дизайнер на филми и рекламни костюми. Нейната визионерска работа е високо призната през последните десет години. Мина притежава няколко престижни награди, включително Дизайнер на годината 2010. През 2009 г. Мина Кайе основава деконструираната модна марка MARIA QUEEN MARIA, създавайки революция в модната индустрия.

В днешно време зашеметяващите дизайни на Mina се продават по целия свят на места като ЕС, САЩ, Япония, Австралия, Дубай и много други. Мина наистина вярва, че ЛИНИЯТА ЗА ДЕКОНСТРУИРАНА ГРАДСКА ГЕОМЕТРИЯ е създадена, за да мотивира независимите градски жени по целия свят! Дизайните на Mina са вдъхновени от формите, сенките и динамиката на мегаполиса! MQM е стриктно в черно-бялата цветова концепция. Марката е посветена на всички жени, независимо от възраст, социален статус и идентичност.

 

Адриана Гюзелева е кулинарен тв водещ и блогър, бохем и артист, космополитно дете на класическата музика и на киното. Ади израства зад кулисите на най-големите оперни сцени и снимачни площадки като дъщеря на световноизвестния оперен артист Никола Гюзелев (който е и даровит художник) и майка й – актрисата и продуцент Анна-Мария Гюзелева. Учи и работи какво ли не, но изкуството е закодирано в гените й. Родена е в София, живее почти 25 години в Италия.

През 2010 г. се връща в България заради прочутия си баща („той не искаше повече да пътува, а аз реших да остана с него“). Намира своето вдъхновение в професионалното опознаване на храната и виното. Създава свои творчески места: онлайн – с блога си In Food Veritas и офлайн – с концептуалния Pop Up магазин Concept 166 на ул. Раковски. Междувременно готви (вкл. по БНТ), организира събития, празнува живота и пътува.